Фалопластика - Уголемяване на пениса

Размерът е важен за поне 3000 мъже, които са се доверили на нас за да постигнат увеличаване размера на пениса си !

Желанието за един по-голям пенис не е нещо ново. Напротив, установено е, че такова желание е имало още от дълбока древност и доказателства за този факт са намерени дори в останките от древния римски град Помпей. Сериозни усилия теорията и желанията да бъдат превърнати в реалност са налице едва през последните 50 години - един период, който съвпада с бързата промяна в социалния живот след Втората Световна Война.

Американският антрополог Helen Fischer описва сексуалното развитие в западните общества, от 1950 година и насам, по следния начин: "...свободата прави хората да жадуват и в резултат на това желанията и изискванията, адресирани толкова към самите индивиди, колкото и спрямо техните партньори, са се умножили още повече и в последствие на самоопределянето и еманципацията на жените..."

Хирургичните интервенции за уголемяване на пениса до голяма степен са се пазили в тайна, въпреки факта, че десетки хиляди мъже по света са били успешно подложени на този вид терапия.

За естетичната хирургия на мъжките полови органи можем да кажем, че все още не е напълно приета от обществото, въпреки че тя оказва положително въздействие в личните и интимните отношения и желания на пациентите. Дори и само заради този неин принос трябва да се отреди специално място и да се приеме специалната роля на този вид естетична хирургия.

Въпреки че с един пръв поглед това изглежда като нещо много просто, успехът при увеличаване размера на пениса е в пряка зависимост с отдаденото значение и на най-малкия детайл, но и с големия опит на специалиста. Това е така за хирурзите, които имат опит в областта на интервенции по меките тъкани, но нещата не стоят по същия начин за неопитни в тази област хирурзи. Нашите лекари имат богат опит в операциите за увеличаване на пениса, като постоянно се стремят да развиват знанията си и да усъвършенстват уменията си в областта.

Бихме могли да опишем нашата дейност по следния начин:

  • Извършили сме над 1000 успешно интервенции до сега
  • Вземаме активно участие в развитието на хирургичните техники
  • Успяваме да осигурим увеличение на дължината на пенис с 3-6 см
  • Осигуряване увеличаване периферията (периметъра) на пениса с 2-3 см
  • Увеличаване големината на glans penis (главичката на пениса) с 30-50%
  • Пациентът може да напусне болничното заведение още в деня на операцията
  • Невидими оперативни белези