• Институт по Андрология
  Институт по Андрология

  Дали сме трайно решение на
  повече от 30 000 пациенти!

  Виж още
 • Фалопластика
  Фалопластика

  Това е интервенция за удължаване на пениса. Повече от 3000 мъже ни повярваха и им помогнахме!

  Виж още
 • Болест на Пейрони
  Болест на Пейрони

  Пейрони понижава качеството на живот на всеки един от 100 мъже. Ние можем да Ви помогнем!

  Виж още

Удължаване на пениса

Пенисът се състои от предна част извън тялото (видимата част, която наричаме „пенис“) и вътрешна част. Съотношението между двете части е приблизително 50:50.

При процедурата за удължаване най-напред се прави малък разрез от 3 см в окосмената срамна област, през който се преструктурират предните вътрешни сухожилия на пениса. Задните сухожилия се оставят непокътнати, поддържайки по този начин надлъжна стабилност.

Чрез вмъкване от собствената тъкан на пациента в страничните стени, ние създаваме нова опора за предната част на мястото на действителното разширяване, като се използват конци и техники за зашиване, специално разработени от нас (не се използва друга тъкан, като например силикон или нещо подобно). В резултат от това се изправя вътрешният тракт на пениса, който преди това е бил изкривен и прегънат.

Ние използваме специален геометричен ефект тук: чрез изправяне на вътрешния път на пениса, ние осигуряваме всъщност две допълнителни удължавания - наклон и прегъване в права линия, които заедно дават ефект на удължаване. Това, което всъщност правим, е промяната на съотношението между вътрешната и външната част, за да уголемим външната, видимата част на вашия „пенис“.

Техниката не оказва влияние върху основата на пениса, в която се намират отворите на уретралните съдове и нерви към пениса.

Няма разрези в самия пенис, като по този начин се избягват евентуалните възможни рискове.

Дължината, с която се уголемява пенисът, зависи от ъгъла и дължината на хрущялната връзка (опорната точка на таза), както и начина, по който се формират ставните връзки и сухожилията.

Наличната кожа, покриваща пениса и скротума е напълно достатъчна, за да обхване разширената част на пениса. Ето защо с нашата техника се избягва необходимостта от трансплантанти на кожа или клапи.

Следоперативна грижа, която може да е необходима:

Пациенти, върху чиято тъкан остава значителен белег, ще трябва да носят следоперативно стречинг (разтягащо) устройство за известно време. Може да научите повече за различните прилагани техники и материали, които ще са на ваше разположение по време на консултацията.

Stacks Image 939

Позвънете на
032 571 610
или
+30 6937 292821

Stacks Image 946

Прегледи и операции се извършват в
Солун и Атина