Кога и как да вземем решение за уголемяване на пениса?

На първо място е важно да не се влияете от мнението на Вашата партньорка, на Вашите приятели или медиите във връзка с решението да предприемете или не една такава интервенция. Собственото Ви желание е това, което е важно и нищо друго.

Ние ще Ви консултираме и ще Ви предоставим професионалното и компетентното си мнение, но няма да търсим доводи за да повлияем на Вашето решение с цел да го промените.

В някои случаи дори може да откажем извършването на една такава операция, винаги в съответствие с качествените услуги, които желаем да предоставяме на нашите пациенти, с които държим да имаме отношения на взаимно доверие. Независимо дали ще решим да извършим дадена интервенция или не, винаги ще се стремим без предразсъдъци да разберем Вашите въпроси и притеснения.

Няма никаква причина пациентите да изпитват неудобство да отправят всякакви въпроси или желания, които биха искали да споделят.

Често към нас са отправяни въпроси относно средната дължина на пениса в състояние на ерекция, както и дали дължината на пениса е важна. (вижте тук >>>)