Какво е важно да имате предвид при увеличаване размера на пениса?

 

В случай, че решите да предприемете хирургична интервенция за уголемяване на пениса, то тогава би било най-рационално да се стремите към един среден резултат, а не към най-добрия възможен такъв. С други думи, предприемете това, ако увеличаване от порядъка на 3 см е достатъчно за Вас.

Възможно е увеличаване от 5, 6 или 7см да е по-привлекателно като идея, но операцията може да не доведе до най-добрия резултат във Вашия случай.

Добре знаем, че има случаи на пациенти с малък член, от порядъка например на 9 см, при които наистина желаят да се постигне резултат съответстващ на един нормален пенис. Дори и да бъде постигнато увеличение с 50%, подобрението ще е значително, но дължината ще продължава ад бъде под средната – 16,5 см. Ако се постигне най-малката възможна корекция , дължината ще достига едва 12-13 см.

Важно е пациентите да разберат, че ние можем да постигнем много добри резултати, но не можем да вършим чудеса. В много редки случаи можем да помогнем на пациенти с дължина на пениса под 11 см да придобият един пенис със средна дължина, но в повечето случай можем да помогнем да се доближат до тези резултати. Важно е пациентът да знае това от самото начало.