• Институт по Андрология
  Институт по Андрология

  Дали сме трайно решение на
  повече от 30 000 пациенти!

  Виж още
 • Фалопластика
  Фалопластика

  Това е интервенция за удължаване на пениса. Повече от 3000 мъже ни повярваха и им помогнахме!

  Виж още
 • Болест на Пейрони
  Болест на Пейрони

  Пейрони понижава качеството на живот на всеки един от 100 мъже. Ние можем да Ви помогнем!

  Виж още

Удебеляване на пенис

При нашата процедура за увеличаване на дебелината на пениса се използва от собствената мастна тъкан на пациента, за да се извърши т. нар. автоложно тъканно инженерство (моля, не бъркайте това с простите мастни тъканни инжекции, които се използват често от неопитните лекари!).

Строго погледнато, повишаването на дебелината е най-трудната част за разширяването на пениса, тъй като много страни трябва да бъдат взети под внимание, за да се гарантират добри, дълготрайни резултати.

Например, ако един неопитен хирург изсмуче мазнини от вас и след това просто ги инжектира под кожата на пениса ви, ефектът ще трае в продължение на 6 месеца максимум, преди тялото да я реабсорбира. Трайни резултати за увеличаване на дебелината се получават с прилагането на специална процедура и богат опит.

Използвайки нашата техника, ние първо изсмукваме жива мастна тъкан от вътрешната страна на бедрото. След това тя усилено се обработва и пречиства преди прилагането на сложната процедура за внимателно поставяне под кожата на пениса по начин, който гарантира, че след лечението повърхността ще остане гладка.

И сега пациентите отново изразяват безпокойство по отношение на успеха при повишаване на дебелината с използване на собствена мастна тъкан. След като са чели нещо или са чули слухове, те се притесняват, че тя също може да се реабсорбира.

Ето защо ще наблегнем още веднъж на жизнено важната разлика между „автоложното тъканно инженерство“ (нашата техника) и обикновените „мастни тъканни инжекции“. Тези, които се интересуват, може да направят справка за работана на Круп-Ренекампф в книгата им „Пластична хирургия“, приета за стандартна. В нея пише за правилното използване на мазнините от тялото за удебеляване на пениса като „златен стандарт“ (брой 3/2005). На работата на Круп-Ренекампф се гледа като „стандарт по пластична хирургия на немски език“ (Леман), или „основно ръководство за работа днес“ (medizin.de).

Ето защо, всеки, който твърди, че професионално добавената мастна тъкан ще бъде отново абсорбирана, не притежава актуални познания за съвременните хирургични процедури.

Повишаването на дебелината със собствени мастни тъкани обикновено се извършва заедно с операцията за удължаване на пениса.

Повишаването на дебелината на атлетите с много малка част от телесните мазнини също може да се осъществи с помощта на продукта Macrolane ™, без намаляване на качеството. Ако имате някакви въпроси в това отношение, можем да ви дадем съвет.

Не използваме следните техники или материали за подобряване дебелината, заради лошите резултати и съществуващите рискове, които включват: изкуствена или собствена кожа, силиконови пръчки или парафин.

Stacks Image 939

Позвънете на
032 571 610
или
+30 6937 292821

Stacks Image 946

Прегледи и операции се извършват в
Солун и Атина