• Слайдер 1
  • Слайдер 2
  • Слайдер 3
д-р Костас Константинидис
д-р Костас Константинидис

Хирург Уролог - Андролог

Д-р Константинос Константинидис, хирург, уролог-андролог, е основател и президент на Международния институт по Андрология, председател на Европейския институт по Уро-генитална реконструктивна хирургия (UGRS) и директор на Клиниката по сексуална медицина към Медицински Център Атина.

След завършване на специалността урология, той специализира ендоскопска урология и андрология в Western General Hospital of Edinburg и става асистент професор към болница St.Antoaine's University, Париж.

Той е учредител на International Society of Sexual Research (ISSIR), президент на International Association of Sexual Surgery (IASS), основател и президент на Hellenic Association of Human Sexuality Research (HAHSR), и е заемал длъжносттите президент на Mediterranean Association of Andrology (ΑΜΑ), генерален секретар на International Association of Male Sexual Surgery (IAMSS) и заместник-президент на International Society of Bio-Andrology.

Д-р Ангел Енчев
Д-р Ангел Енчев

Специалист по пластична хирургия, хирургия при наднормено тегло, полова хирургия

Д-р Ангел Енчев е специалист по пластична, естетическа и реконструктивна хирургия. Следдипломната му квалификация и лекарският му стаж преминават в Гърция, след като печели стипендия като отличник от Медицинския университет в Пловдив.

Специализирал е в Бразилия и Германия по програми за работа с различни импланти и други иновации в областта на лечението на наднорменото тегло с лапароскопски методи. Няколко години е практикувал пластична хирургия в Гърция. Д-р Ангел Енчев има своя клиника по пластична хирургия - SYMETRIA Corporis Clinic и извършва консултации в София, Пловдив, Варна и Бургас. Операции се извършват само в болница Медлайн.

Често го наричат пластичния хирург на звездите, тъй като под скалпела му са лягали мнозина от VIP персоните у нас.

Stacks Image 939

Позвънете на
032 571 610
или
+30 6937 292821

Stacks Image 946

Прегледи и операции се извършват в
Солун и Атина