• Слайдер 1
  • Слайдер 2
  • Слайдер 3

Уголемяване на пениса

Хирургичната интервенция за уголемяване на пенис е част от половата хирургия. Чрез прилагане хирургични техники да бъдат постигнати и удължаване, и удебеляване на половия член. Чрез използване на наша техника, главичката на пениса също може да се уголеми, използвайки специално разработен, висококачествен естествен материал, който се поставя под кожата с местна упойка. Използваната техника е ясно дефинирана процедура, която не оставя и следа от белези.

Една част от пениса е "скрит" в тялото. След внимателно освобождаване, тази "скрита" част се изтегля максимално навън и се фиксира на ново място, което допринася за удължаване на пениса. Техниката не оказва влияние върху основата на пениса, в която се намират отворите на уретралните съдове и нерви към пениса.
Няма разрези в самия пенис като по този начин се избягват евентуалните възможни рискове.

При нашата процедура за увеличаване на дебелината на пениса се използва от собствената мастна тъкан на пациента, за да се извърши т. нар. автоложно тъканно инженерство (моля, не бъркайте това с простите мастни тъканни инжекции, които се използват често от неопитните лекари!). Строго погледнато, удебеляването е най-трудната част от уголемяването на пениса, тъй като много фактори трябва да бъдат взети под внимание, за да се гарантират добри, дълготрайни резултати.

Трайни резултати за увеличаване на дебелината се получават с прилагането на специална процедура и богат опит.

Stacks Image 939

Позвънете на
032 571 610
или
+30 6937 292821

Stacks Image 946

Прегледи и операции се извършват в
Солун и Атина